Bodytraining

Bodytraining Alkmaar
Mijn naam is Lucienne de Jong. Sinds 1985 ben ik werkzaam in en mede- eigenaar van de praktijk Oefentherapie Alkmaar. Ik heb vele scholingen op divers terrein gevolgd waaronder behandeling van chronische pijnklachten, ontspanningstechnieken, NLP, slaaptherapie, Fysiopilates en balanstraining. Vanaf 1998 geef ik training aan groepen met (chronische) pijnklachten.
Sinds september 2019 geef ik bodytraining in buurthuis ’t Ambacht. Het is mijn passie om mensen in beweging te krijgen! Het doel van Bodytraining is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam. Daarbij worden overbelaste spieren ontlast en ongetrainde spieren weer geactiveerd en versterkt. Houding en balans worden verbeterd. De training is o.a. gebaseerd op Medical Pilates- en Mensendieck oefeningen. Bodytraining is onder andere geschikt voor mensen met lage rugklachten, nek- en schouderklachten, heup- en knieklachten, artrose en osteoporose.
Voor mij is het een uitdaging om mensen met plezier te laten sporten waarbij rekening gehouden wordt met hun mogelijkheden. Als oefentherapeut Mensendieck ben ik een allround bewegingscoach die professionele, persoonlijke aandacht geeft tijdens de groepstraining. Bodytraining blijft uitdagen, iedere les opnieuw. Het is leuk, afwisselend en de zichtbare resultaten blijven motiveren!

Voor wie?
Bodytraining is heel geschikt voor mensen met (chronische) lichamelijke klachten of blessures Er wordt getraind op matten in groepen van maximaal 10 mensen. Bij lichamelijke klachten is een korte intake wenselijk voor aanvang van de training. Iedereen doet op zijn/ haar eigen niveau mee.

Waar en wanneer:
Buurthuis ’t Ambacht
Glazenierstraat 1
1825 BR Alkmaar
Maandagavond van 19.00-20.00 uur en van 20.00-21.00 uur
Dinsdagochtend van 9.30-10.30 uur.
Bij voldoende belangstelling: dinsdagochtend van 10.30-11.30 uur.

Spreekt dit je aan? Ga dan voor Bodytraining Alkmaar. Een proefles is gratis en vrijblijvend.
Inlichtingen:
Lucienne de Jong, oefentherapeut Mensendieck
T. 06 49635120
oefentherapielucienne@gmail.com