Fysiopilates


Fysiopilates in Alkmaar!
Je wilt graag sporten, maar wordt belemmerd door lichamelijke klachten. Je bent op zoek naar bewegen met plezier. Je traint graag in een kleine groep onder deskundige begeleiding en met individuele aandacht. Spreekt dit je aan? Doe dan mee met Fysiopilates Alkmaar!
Fysiopilates is een groepstraining die een gestructureerde work-out biedt waarbij het hele lichaam wordt getraind. De oefeningen worden op een mat gegeven waarbij vloeiend en soepel bewogen wordt met een ontspannen, bewuste ademhaling en een goede focus. Er wordt gelet op een juiste lichaamshouding en een correcte uitvoering van de oefeningen. De lichaamsbewustwording en lichaamscontrole verbeteren hierdoor. De focus tijdens het oefenen geeft ontspanning en vermindert stress. De principes van fysiopilates kun je altijd en overal toepassen, ook in je dagelijks leven!
Fysiopilates geeft plezier in bewegen en de lessen maken je soepel, ontspannen, vitaler en energieker! Persoonlijke tips van Lucienne afgestemd op jouw fysieke mogelijkheden zorgen ervoor dat je niet over je grenzen gaat. Dit maakt fysiopilates uniek!
Voor wie:
Fysiopilates is heel geschikt voor mensen met rugklachten, nek- en schouderklachten, heup- en knieklachten, artrose en osteoporose. Er wordt getraind binnen de eigen mogelijkheden en in groepen van maximaal 10 deelnemers. Bij specifieke lichamelijke klachten is een korte intake wenselijk voor aanvang van de training.

Waar en wanneer:
Buurthuis ’t Ambacht
Glazenierstraat 1
1825 BR Alkmaar
Dinsdagochtend van 9:00-10:00 uur.
Dinsdagochtend van 10:00-11:00 uur.

Fysiopilates Alkmaar; een proefles is gratis en vrijblijvend.
Vanaf dinsdag 1 september!

Inlichtingen:
Lucienne de Jong
Oefentherapeut Mensendieck & Fysiopilates docent
Tjalkstraat 6
1826 DT Alkmaar
Op maandag en vrijdag: 072-5612161
Mobiel: 06-49635120
oefentherapielucienne@gmail.com
www.ambachtalkmaar.nl